Intermercato Intelweigh daru-mérleg

 

   

 


 

 Intelweigh daru-mérleg

A svéd INTERMERCATO legújabb fejlesztése az INTERWEIGH daru-mérleg, mely már az okostelefonok nyújtotta lehetőségeket is kihasználja.  

A Skogsforsk 2012-es és az SDC 2014-es felmérésén az INTERWEIGH termékcsoport szerezte a legjobb eredményeket az egyéb, hasonló termékekkel szemben. Az INTERWEIGH mutatta a legmegbízhatóbb súlyadatokat forgatás és mozgatás közben egyaránt.    

A daru-mérleget a link (kutyacsont/függeszték) helyére lehet beszerelni. A szenzorok által gyűjtött adatokat vezeték nélkül küldi egy vevő egységre, ahonnan azok lehívhatóak egy alkalmazás segítségével, Android vagy Windows rendszerű telefonok, tabletek, vagy laptopok képernyőjén megjeleníthetők. 

 

A szoftver számos funkcióval rendelkezik, az aktuálisan emelt súly kijelzésén túl mutatja az összsúlyt, egyes szállítmányok/rakományok súlyát, összesített súlyt stb. Lehetőség van GPS koordinátákat rendelni a munkafolyamathoz, a rakodási információkat PDF/XML fájlba exportálni. Az adatok megosztása USB, WiFi és Bluetooth kapcsolaton egyaránt lehetséges.  

Az INTERMERCATO daru-mérlegek kialakításukból adódóan teljesen személyre szabhatók. Az alsó- és felső adapterek a munkagép gémjének/kanalának/rotátorának/vázának csatlakozási méreteihez igazíthatók. A terhelhetőség kiválasztásánál kiinduló szempont lehet a kanál teherbírása vagy a rotátor terhelhetősége stb. A vevő egység elhelyezése (ComBox) a kabinon belül bárhol lehetséges, mindössze 15x15x5 cm helyet foglal, a be-és kimenő kommunikáció egyaránt vezeték nélküli.  

Termékjellemzők: 

  • Egyedi számítási algoritmus, másodpercenként 8 mérés.
  • Certifikált mérés.
  • Előre kalibrált rendszer.
  • Gyors, egyszerű és széleskörű telepíthetőség köszönhetően a vezeték nélküli adatátvitelnek.
  • Robosztus felépítés, érzéketlen a hőmérséklet-ingadozásra, túlterhelés ellen védett.
  • Könnyen kezelhető szoftver, számos funkcióval.

XW 50 BS


 

Részletes műszaki leírás >>> 

Műszaki rajz >>> 


XW 70 BS

 


Részletes műszaki leírás >>>


A gyártói termék tájékoztató (angol nyelven) >>>


további képek


Videók

{youtube}tLnIJQILGus{/youtube}

 {youtube}aV5vtLdRPtU{/youtube}


Ajánlatkérés:

Kérjen ajánlatot az alábbi telefonszámokon +36-30-430-1033; +36-1-286-0413 vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az alábbi gombra kattintva:

Joomla templates by a4joomla